top of page

Qui som?

Masia Farré és el resultat d’un projecte familiar, la base del qual resideix en l’afecte, l’amor, el suport i la confiança. Ens sentim orgullosos de poder-vos donar la benvinguda a la nostra segona casa, i esperem que en ella pugueu contagiar-vos de la màgia que tant la caracteritza.

739.jpg

Història Masia Farré

Masia Farré és un edifici d’interès històric i arquitectònic que es troben un entorn privilegiat, envoltat de camps agrícoles, on es pot gaudir de la pau i la tranquil·litat que tant la caracteritzen.

La Masia és va construir fa uns dos-cents anys, al segle XIX. Durant aquest temps, el conjunt  s’ha anat adaptant per tal  que pugeu gaudir de totes les instal·lacions que el conjunt ofereix.

El 23 d’abril de 1955, el senyor Lluís Farré Sala, juntament amb els seus pares, Pere Farré Marsinyach i Maria Sala Forcat, van comprar la finca per una finalitat agrícola. Va ser aquest mateix any que es va convertir en Masia Farré. Cinc anys més tard, Lluís Farré va acollir una família procedent del sud d’Espanya, la família Agüera Arana. El senyor Farré els va donar feina i els van allotjar a la masia, on van viure durant aproximament 20 anys.

Unes dècades més tard, Josep Farré Pagès, fill del senyor Lluís Farré Sala, va decidir tornar a Masia Farré la llum i la màgia que li caracteritzen. Amb un entorn de 20.000 m2, Masia Farré és un espai tranquil on experimentar la vida del camp, viure la natura, la terra i la família.

masia_abans3.jpg
masia_abans2.jpg
masia_abans1.jpg
bottom of page